Welkom bij CCI Groep

Wij bieden unieke all-in-one softwaresystemen exclusief ontworpen voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget.
Van intensief totaalconcept tot plug-and-play oplossing.

Livits Braaza Vraag onze brochure aan Lees meer

In plaats van losse systemen kunt u de voordelen van een all-in-one systeem benutten

Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om uw leden nog meer centraal te stellen en het werk van de bureaumedewerkers te vergemakkelijken. Hierdoor bent u in staat grote toegevoegde waarde te creëren voor u en uw leden.

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden

hero_astrid

"Wij zijn uitsluitend actief in de markt van ledenorganisaties en hebben daarom producten ontwikkeld exclusief voor deze branche. Door deze focus zijn wij de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware. Datgeen waar de ledenorganisaties behoefte aan hebben is de basis voor verdere ontwikkelingen in en aan onze producten."

Producten

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget. Van intensief totaalconcept tot plug-and play oplossing.

Vraag onze brochure aan Lees meer
hero_rob

"De keuze voor een totaaloplossing is een kritische succesfactor voor een toekomstbestendige ledenorganisatie. Systemen voor het beheren van de website, het managen van de ledenadministratie en de in- en externe documentenstroom werken het beste samen in een all-in-one oplossing."

Nieuws

Gemzu gaat met Braaza aan de slag!

14-07-2016 - Gemzu heeft het groene licht gegeven om te gaan samenwerken met Braaza! Daarmee wordt Braaza ingezet als hun primaire verenigingssoftware oplossing voor het organiseren van haar verenigingszaken. Daarbij worden ook de website en het ledennet vernieuwd, uiteraard responsive.

EAHSA live met verenigingssoftware Braaza!

07-07-2016 - EAHSA, the European Association of Homes and Services for the Ageing, heeft o.a. als doel om steeds meer aanbieders van ouderenzorg in Europa met elkaar te verbinden. Zij zijn het Europese platform voor aanbieders van zorg, welzijn en wonen voor ouderen en vertegenwoordigen meer dan 3.000 aanbieders in 20 Europese landen!Op 27 juni jl. heeft EAHSA onze verenigingssoftware Braaza officieel in gebruik genomen en daarmee is ook de nieuwe website en het ledennet live gegaan.

Nieuwe congreswebsite van KNB

05-07-2016 - KNB organiseert jaarlijks het congres "de notaris voor ondernemers" en heeft daarvoor door CCI Groep een speciale congreswebsite laten maken. Op deze site (www.knbcongres.nl) is alle informatie over het congres te vinden zoals het programma, sprekers, praktische informatie en natuurlijk de mogelijkheid om in te schrijven.