Verenigingssoftware

Wij bieden unieke all-in-one softwaresystemen exclusief ontworpen voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget.
Van intensief totaalconcept tot plug-and-play oplossing.

Livits Braaza Vraag onze brochure aan Lees meer

In plaats van losse systemen kunt u de voordelen van een all-in-one systeem benutten

Door de integratie van de backoffice met het ledennet heeft u een uniek middel in handen om uw leden nog meer centraal te stellen en het werk van de bureaumedewerkers te vergemakkelijken. Hierdoor bent u in staat grote toegevoegde waarde te creëren voor u en uw leden.

De voordelen

 • block_time

  Snellere implementatietijd

 • block_euro

  Betaalbaarder t.o.v. de aanschaf van losse systeemkoppelingen

 • block_down

  Zorgt voor verkleining van de werkbelasting van uw bureaumedewerkers

 • block_management

  Maakt data-driven besluitvorming mogelijk dankzij toegang tot kwalitatieve managementinformatie

 • block_organisation

  Optimaliseert & verbetert uw organisatieprocessen

 • block_persons

  U kunt online samenwerken, kennis delen, waardering geven en verbinden

 • block_plus

  Maakt uw meerwaarde concreet én zichtbaar

 • block_refresh

  U heeft altijd en overal alle actuele gegevens bij de hand; onderweg, thuis of op kantoor

 • block_link

  Creëert een sterkere binding met uw leden

hero_astrid

"Wij zijn uitsluitend actief in de markt van ledenorganisaties en hebben daarom producten ontwikkeld exclusief voor deze branche. Door deze focus zijn wij de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware. Datgeen waar de ledenorganisaties behoefte aan hebben is de basis voor verdere ontwikkelingen in en aan onze producten."

Producten

Wij willen een passend concept bieden voor elk formaat ledenorganisatie met bijbehorend investeringsbudget. Van intensief totaalconcept tot plug-and play oplossing.

Vraag onze brochure aan Lees meer
hero_rob

"De keuze voor een totaaloplossing is een kritische succesfactor voor een toekomstbestendige ledenorganisatie. Systemen voor het beheren van de website, het managen van de ledenadministratie en de in- en externe documentenstroom werken het beste samen in een all-in-one oplossing."

Nieuws

Hoe houd je je leden geboeid?

18-08-2016 - Een blog door Leonard Kranendonk en Minke van Dooremalen. Tijdens de inspiratie-sessie op de klantendag bleek het onderwerp personalisering hoog te scoren op de vraag door welke ontwikkeling de toehoorders het meest werden geïnspireerd. Want hoe houd je de leden van je vereniging nou betrokken en hoe zorg je ervoor dat ze je nieuwsbrief lezen?

7 praktische tips om je leden te activeren in je community

17-08-2016 - Begin van dit jaar hebben wij een workshop inzake community management georganiseerd. Een deelnemer van de eerste workshop gaf aan: “Het onderwerp m.b.t. community management is erg goed, het leeft zowel bij ons als andere verenigingen enorm. Het is tenslotte de manier om in de toekomst met je leden te communiceren. De verwachtingen van de workshop zijn meer dan waargemaakt en ga super tevreden naar huis met een hoop praktische tips. Ik kan niet wachten om deze te gaan gebruiken!” Ben je de vorige keer niet aanwezig geweest? Geen probleem! Vanwege het enorme succes organiseren wij nu voor de tweede keer een workshop inzake communities exclusief voor verenigingsprofessionals. >> Schrijf je nu in! <<

Onze nieuwe webdeveloper: Colin!

08-08-2016 - Graag stellen we Colin aan jullie voor, onze nieuwste aanwinst bij CCI Groep. Colin gaat aan de slag als webdeveloper op de vestiging in Breda, wij zijn super blij dat hij er is en heten hem van harte welkom!  "Sinds 1 week ben ik, Colin Suijkerbuijk werkzaam bij CCI Groep als webdeveloper. Ik voel me hier al een beetje thuis hoor. Ben 20 jaar jong en woon in het centrum van het bourgondische Bergen op Zoom.Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met een stage van een halfjaar bij Future Learning. Dit bedrijf is specialist in E-learning. Hier heb ik de klantomgevingen aangepast naar de wensen van de klant.